Kuinka voitte auttaa

 

Kiitämme kaikkia, jotka haluavat auttaa taloudellisissa vaikeuksissa olevia opiskelijoitamme.

Seuraavassa muutamia tärkeitä seikkoja lahjoituksen suorittamisen suhteen:

1. Ottakaa yhteyttä TV7:n Israelin toimittajaan Netanel Bar Davidiin (voitte tehdä sen suomeksi) Hänelta saatte salasanan opiskelijoiden tietoihin. Osoite: netanel@tv7.fi

2. Tutustukaa opiskelijalistaan ja valitkaa se opiskelija tai opiskelijat, jota tai joita haluatte auttaa opintojen rahoittamisessa.

3. Jokaisen opiskelijan kohdalla on mainittu se summa, jonka hän tarvitsisi voidakseen suorittaa opintovuoden loppuun. Voitte auttaa jokaisella haluamallanne rahasummalla. Ilmoittakaa Netanelille päätöksestänne.

Rahalahjoituksen voi lähettää myös oppilaitoksen dekaanille, joka välittää sen edelleen apua eniten tarvitseville opskelijoille.
Lahjoittajat saavat kyseisten opiskelijoiden henkilötiedot ja voivat halutessaan olla yhteydessä heidän kanssaan.

4. Rahasumma toimitetaan pankkisiirtona seuraavalle tilille:

Ohalo College
P.O.B 222
Kazerin 12900, Israel
Tel. 972(4)682-5000
Fax. 972(4)682-5011

BANK NAME: BANK LEUMI LE ISRAEL B.M.
BRANCH: KAZERIN 732
ACCOUNT NUMBER: 59000/02
IBAN: IL220107320000005900002
SWIFT: LUMIILITXXX

Jos mahdollista, pyytäkää pankkia lisäämään siirtoon valitsemanne opiskelijan tai opiskelijoiden nimi. 7% jokaisesta lahjoitussummasta käytetään oppilaitoksen kirjanpitokustannuksiin.

5. Pankit ottavat rahan siirrosta Israeliin noin 16 euron palvelumaksun. Siksi ei kannata suorittaa pankkisiirtoa kuukausittain, vaan jakaa lahjoittamanne summa yhteen, kahteen tai kolmeen osaan ja siirtää se keskitetysti esim. loka-, tammi- ja huhtikuussa.

6. Netanel Bar David on jatkuvassa yhteydessä Ohalo korkeakouluun ja valvoo, että jokainen lahjoittamanne summa päätyy varmasti opiskelijoille.
Opiskelija tai opiskelijat, jota tai joita päätätte auttaa, ovat iloisia, jos voivat olla sähköpostiyhteydessä kanssanne ja kertoa teille opinnoistaan ja
siitä, mitä tukenne on saanut aikaan heidän elämäntilanteessaan.